Casus: Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching

07-04-2014

Karlijn Vroemen van Kansrijk RT wilde een professioneel logo en een goede website voor haar praktijk. Vanuit een professionele visie en passie voor de begeleiding van het kind, helpt Karlijn de kinderen in de basisschool-leeftijd wanneer er leerproblemen zijn. Haar praktijk is ambulant en het werkgebied is Malden, Groesbeek, Molenhoek/Mook, Heumen, Beek/Ubbergen en Nijmegen.

 

Welke onderdelen zijn gebruikt voor het optimaliseren van de vindbaarheid?

  • Strategisch adviesplan voor de online profilering van de praktijk.
  • Website op maat gemaakt waarbij Karlijn zelf tekstwijzigingen kan uitvoeren.
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) op basis van door de klant aangeleverde teksten.
  • Linkbuilding op diverse websites in beheer van PSYmedia (kwalitatieve linkbuilding).

 

Het resultaat

Begin april kwam de website online. Al binnen een paar weken was er online goed resultaat. Bij zoekopdrachten Remedial teaching Nijmegen of concentratieproblemen Nijmegen, verschijnt de website bovenaan de eerste pagina van Google. Hierdoor is de zichtbaarheid groot en de kans op nieuwe cliënten geoptimaliseerd. 

 

Rendement op de lange termijn

Een goed, strategisch advies voor een praktijkwebsite is gebaseerd op een online analyse van de markt en de doelgroep. Op basis daarvan ontwikkelen we een website op maat die past bij de praktijk en de doelgroep. Zoekmachineoptimalisatie is een waardevolle investering waarbij we ons richten op het rendement voor de lange termijn.

 

Samenwerking met PSYmedia

Aanbeveling Kansrijk RT:

"Voor mijn eigen praktijk wil ik graag een professionele internetsite en eigen logo/huisstijl. De werkwijze van Mathanje zorgt ervoor dat de site past bij mijn visie en bij mij als persoon. De site is middels een constructieve samenwerking tot stand gekomen. Mathanje stelt vragen, komt met ideeën en werkt vlot en volgens afspraak. Het is een mooie internetsite geworden, die past bij mijn eigen praktijk en allemaal in dezelfde huisstijl tot aan de visitekaartjes en de stickers.”

Karlijn Vroemen - Remedial teacher van Kansrijk RT

 

 

Neem contact op voor een persoonlijk advies.