Lees hier de privacyverklaring

Casus: Praktijk Constance

22-03-2016


Constance start als orthopedagoog en kindercoach een praktijk in de gemeente Heumen. Constance heeft haar plannen goed op een rij maar eigenlijk nog geen idee hoe dat eruit moet komen te zien. We gaan samen in gesprek over de wensen van Constance om meer zicht te krijgen op wat past bij haar en haar praktijk.

 

Welke onderdelen zijn gebruikt voor het optimaliseren van de vindbaarheid?

  • Strategisch adviesplan voor de online profilering van de praktijk.
  • Keyword onderzoek en doelgroep kadering
  • Website op maat gemaakt, geschikt voor de doelgroep waarbij Constance zelf tekstwijzigingen kan uitvoeren.
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) op basis van door de klant aangeleverde teksten.
  • Linkbuilding op diverse websites in beheer van PSYmedia (kwalitatieve linkbuilding).

 

Het resultaat

Constance is orthopedagoog in de regio Malden, Heumen, Wijchen, Nijmegen en Groesbeek. Op de combinatie in Google: orthopedagoog + plaats scoort Constance heel goed. Als voorbeeld nemen we hier 'orthopedagoog Nijmegen'. Ook in de combinatie met de andere woonplaatsen komt de website in de zoekresultaten hoog uit. Ook de termen 'ouderbegeleiding nijmegen' en 'weerbaarheidstraining nijmegen' en 'rots en water training nijmegen' geven goede resultaten!

 

 

 

 

Samenwerking met PSYmedia

Aanbeveling Constance:

"De samenwerking met Mathanje Huisman van PSYmedia heb ik ervaren als prettig, persoonlijk en inspirerend. Ze heeft me goed geholpen met de huisstijl, website en de folder voor de praktijk. Met een duidelijke en persoonlijke aanpak gaat ze vlot aan de slag. Daarbij weet ze opvallend goed met de juiste voorstellen te komen en vertaalde mijn feedback gemakkelijk in een nog beter resultaat. Ze is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ben erg blij met het resultaat en ben verwonderd over hoe goed alles in elkaar past. "

Constance Walraven - van Westerop - Orthopedagoog Constance Praktijk voor kind en jeugd

 

Neem contact op voor een persoonlijk advies.