Eigen praktijk starten als massagetherapeut

Ben je van plan een eigen praktijk te starten als massagetherapeut in jouw vakgebied en zoek je een professional die je daarbij helpt? Samen met PSYmedia start je jouw praktijk goed en professioneel met een krachtig logo, een mooie huisstijl maar ook vooral een website die voor je werkt.

 
Online zoektocht naar een massagetherapeut

De mensen die een therapeut zoeken op internet, zoeken naar een geschikte therapeut óf ze zoeken naar jou als therapeut. Er moet een klik zijn tussen cliënt en therapeut. Er zijn ontelbaar veel soorten therapieën en daardoor ook veel verschillende therapeuten. Cliënten kiezen een therapeut waarbij ze een goed gevoel hebben en die hen kan helpen bij de klachten die ze hebben. De therapievorm is vaak nog niet eens zo belangrijk.

 

Praktijkvoorbeeld massagetherapeut

Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Marijke Meerding, massagetherapeut in Malden. De website van Marijke is afgestemd op het reeds bestaande logo. De boom heeft een speciale betekenis. Deze staat voor kracht, stabiliteit en evenwicht. Er wordt gekozen voor een strakke en heldere vormgeving waarbij alle belangrijke zaken zoals de doelgroep, de therapie en het aanbod gelijk zichtbaar is. Het eindresultaat is een overzichtelijk geheel geworden. De zoekmachineoptimalisatie is gericht op ontspanningsmassage malden en Nijmegen met als doel een goede vindbaarheid van de website op de lange termijn.

 

Start je eigen massagepraktijk met PSYmedia

Ben je massagetherapeut en wil je een eigen praktijk starten? Samen met PSYmedia kun je jezelf professioneel presenteren met een goede en overzichtelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines. Graag vertel ik je meer over onze werkwijze.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek