Casus: Psycholoog Marijke Amsterdam

01-09-2019

Dr. Marijke van de Laar is in 2014 een eigen praktijk gestart. PSYmedia mocht daarvoor het logo, de huisstijl en de website ontwikkelen. Marijke is neuropsycholoog en neurofeedback therapeut en biedt praktische hulp. Aandachtsgebieden zijn: concentratieproblemen, structureren en plannen, het krijgen van overzicht en verbetering van geheugen. In haar praktijk begeleidt Marijke veel kinderen en volwassenen met klachten van stress/burn-out, ADD/ADHD, Whiplash, Slaapproblemen en Hoogsensitiviteit. De praktijk is gevestigd in Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord.

 

Welke onderdelen zijn gebruikt voor het optimaliseren van de vindbaarheid?

  • Strategisch adviesplan voor de online profilering van de praktijk.
  • Website op maat gemaakt, geschikt voor de doelgroep (zeer overzichtelijk) waarbij Marijke zelf tekstwijzigingen kan uitvoeren.
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) op basis van door de klant aangeleverde teksten.
  • Linkbuilding op diverse websites in beheer van PSYmedia (kwalitatieve linkbuilding).

 

Het resultaat

Een aantal weken nadat de website live ging was er veel zoekvolume te merken. Vooral Psycholoog Amsterdam Centrum en Kinderpsycholoog Amsterdam is een populaire zoekterm en staat deze Kinderpsycholoog website organisch op de 1e plaats. Maar bijvoorbeeld op ADHD kind Amsterdam of HSP Amsterdam staat Marijke op de 2e plaats in Google.

 

 

Rendement op de lange termijn

Een goed, strategisch advies voor een praktijkwebsite is gebaseerd op een online analyse van de markt en de doelgroep. Op basis daarvan ontwikkelen we een website op maat die past bij de praktijk en de doelgroep. Zoekmachineoptimalisatie is een waardevolle investering waarbij we ons richten op het rendement voor de lange termijn.

 

Samenwerking met PSYmedia

Aanbeveling Psycholoog Marijke:

"In april 2014 benaderde ik Mathanje Huisman voor het maken van mijn website. Mathanje pakte dit meteen op en maakte een plan. De eerste stap was het maken van de huisstijl. Door haar enorme creativiteit kwamen wij al binnen enkele weken tot een fantastische huisstijl die precies uitstraalde wat ik wilde. Mathanje heeft niet 1 stijl, maar veel verschillende creatieve stijlen. Zij kan jouw wensen omzetten tot concrete ideeen.

De volgende stap was de eerste opzet van de website. Deze was vrijwel direct goed. Ik hoefde alleen de teksten aan te leveren. Je kan Mathanje altijd benaderen en zij beantwoordt altijd je mails. Vaak binnen een dag heb je antwoord. Soms twijfelde ik over bepaalde adviezen, maar dat was nooit terecht. Zij is erg kundig en heeft het bij mij tot nu toe altijd aan het rechte eind gehad.

In de laatste fase moesten er toch nog wat dingen gebeuren. Ik wilde wat veranderingen en wijzigingen. Zij vond dit geen probleem en binnen een paar dagen waren de veranderingen weer doorgevoerd. Ook mijn twijfels heeft ze aangehoord en overtuigde ze mij waarom bepaalde keuzes belangrijk zijn voor een website. Keuzes die ik van te voren nooit wist.

Ik heb nu een goed lopende website. De website wordt goed gevonden door Google. Ik krijg van veel mensen erg positieve reacties, vooral van clienten en dat is het belangrijkst. Mathanje heeft ook mijn visitekaartjes ontworpen en die zien er net zo strak uit als de website.

Bij Mathanje krijg je een persoonlijke aanpak, deskundigheid, veel adviezen en vooral het meedenken met wat je wilt! ”

Dr. Marijke van de Laar - Psycholoog Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord

 

Neem contact op voor een persoonlijk advies.