Start jij je eigen praktijk?
 

Maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Download hier een handige checklist barstensvol praktische tips voor het starten van jouw eigen praktijk!


 

DOWNLOAD HIER DE CHECKLIST

 

Wat motiveert jou als praktijkhouder?

 

Wat is jouw why? Het gedachtegoed van Simon Sinek is voor veel mensen een inspiratiebron voor het ontdekken hun motivatie. Ook voor mij heeft zijn 'Golden Circle' doen ontdekken wat de 'why' is van mijn motivatie om ondernemer te zijn. De Golden Circle is kinderlijk eenvoudig en de boodschap lijkt een open deur, maar in de praktijk communiceren we toch nog vaak van buitenaf naar binnen toe.

 

Wat is jouw 'WHY'?

Daarom stel ik ook altijd deze 'Why' vraag aan de praktijkhouders waarmee ik samenwerk. Juist ook aan degene die al langere tijd een eigen praktijk hebben. Er zit een drijfveer achter, maar zelden is dit het uitgangspunt geweest in de communicatie met de klant. Als jij op een authentieke manier communiceert met je doelgroep, dan weet deze vanaf het eerste moment waar jij voor staat.

 

Dus wat is jouw passie voor je vak? En wat vind jij belangrijk bij het uitoefenen van je beroep. Wat is de visie voor jouw praktijk en welke missie wil je volbrengen? Ik begin met het stellen van deze vragen. Dat kan voor jou persoonlijk zijn of in de vorm van een workshop.

 

Passie = Inspiratie

Jouw antwoorden zijn voor mij de inspiratie om jouw gedachten te vertalen naar een mooie vormgeving voor je praktijk. Door vanuit de basis een plan te schrijven weet je beter je 'merk' neer te zetten en daardoor je doelgroep beter te bereiken.

 

Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden op mijn site. Maar neem vooral contact op voor een eerste telefonisch adviesgesprek waarin ik met je af kan stemmen wat je nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken.

 

Graag tot ziens!

Mathanje Huisman

 

VERTEL MIJ JOUW "WHY"

 

 

TED Talk van Simon Sinek