Start jij je eigen praktijk?
 

Maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Download hier een handige checklist barstensvol praktische tips voor het starten van jouw eigen praktijk!


 

DOWNLOAD HIER DE CHECKLIST

 

Voorbeelden van online succes-cases

 

Het online succes van je praktijk wordt bepaald door een combinatie heel van veel factoren. Zoekmachines checken meer dan 100 verschillende punten waar een website aan zou moeten voldoen. PSYmedia past op elke website zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe en realiseert voor haar klanten een zo goed mogelijk rendement op de lange termijn. 

 

Hieronder staan een aantal projecten waar PSYmedia online succes heeft behaald voor haar klanten.

 

Casus: Psycholoog Marijke Amsterdam

Dr. Marijke van de Laar is in 2014 een eigen praktijk gestart. PSYmedia mocht daarvoor het logo, de huisstijl en de website ontwikkelen. Marijke is neuropsycholoog en neurofeedback therapeut en biedt praktische hulp. Aandachtsgebieden zijn: concentratieproblemen, structureren en plannen, het krijgen van overzicht en verbetering van geheugen. In haar praktijk begeleidt Marijke veel kinderen en volwassenen met klachten van stress/burn-out, ADD/ADHD, Whiplash, Slaapproblemen en Hoogsensitiviteit. De praktijk is gevestigd in Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord.

Casus: Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching

Karlijn Vroemen van Kansrijk RT wilde een professioneel logo en een goede website voor haar praktijk. Vanuit een professionele visie en passie voor de begeleiding van het kind, helpt Karlijn de kinderen in de basisschool-leeftijd wanneer er leerproblemen zijn. Haar praktijk is ambulant en het werkgebied is Malden, Groesbeek, Molenhoek/Mook, Heumen, Beek/Ubbergen en Nijmegen.