Lees hier de privacyverklaring

Voorbeelden van online succes-cases

 

Het online succes van je praktijk wordt bepaald door een combinatie heel van veel factoren. Zoekmachines checken meer dan 100 verschillende punten waar een website aan zou moeten voldoen. PSYmedia past op elke website zoekmachineoptimalisatie (SEO) toe en realiseert voor haar klanten een zo goed mogelijk rendement op de lange termijn. 

 

Hieronder staan een aantal projecten waar PSYmedia online succes heeft behaald voor haar klanten.

 

Casus: Psycholoog Marijke Amsterdam

Dr. Marijke van de Laar is in 2014 een eigen praktijk gestart. PSYmedia mocht daarvoor het logo, de huisstijl en de website ontwikkelen. Marijke is neuropsycholoog en neurofeedback therapeut en biedt praktische hulp. Aandachtsgebieden zijn: concentratieproblemen, structureren en plannen, het krijgen van overzicht en verbetering van geheugen. In haar praktijk begeleidt Marijke veel kinderen en volwassenen met klachten van stress/burn-out, ADD/ADHD, Whiplash, Slaapproblemen en Hoogsensitiviteit. De praktijk is gevestigd in Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord.

Casus: Praktijk Constance

Constance start als orthopedagoog en kindercoach een praktijk in de gemeente Heumen. Constance heeft haar plannen goed op een rij maar eigenlijk nog geen idee hoe dat eruit moet komen te zien. We gaan samen in gesprek over de wensen van Constance om meer zicht te krijgen op wat past bij haar en haar praktijk.

Casus: Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching

Karlijn Vroemen van Kansrijk RT wilde een professioneel logo en een goede website voor haar praktijk. Vanuit een professionele visie en passie voor de begeleiding van het kind, helpt Karlijn de kinderen in de basisschool-leeftijd wanneer er leerproblemen zijn. Haar praktijk is ambulant en het werkgebied is Malden, Groesbeek, Molenhoek/Mook, Heumen, Beek/Ubbergen en Nijmegen.

Casus: Website Psycholoog IJsselmuiden

Psychologenpraktijk Widdershins uit IJsselmuiden vroeg PSYmedia om een nieuwe website op te zetten. Voor deze psychologenpraktijk is een strategisch adviesplan opgezet met als doel goed vindbaar te zijn in zowel de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle, alsmede in de regio Winterswijk waar deze psycholoog ook een aantal dagdelen praktijk houdt.