Start jij je eigen praktijk?
 

Maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Download hier een handige checklist barstensvol praktische tips voor het starten van jouw eigen praktijk!


 

DOWNLOAD HIER DE CHECKLIST

 

Voorbeelden uit de praktijk


Kersenpit Mindfulness

Wendy Kersemaekers is mindfulness trainer, coach en onderzoeker. Na jarenlang training te hebben gegeven en onderzoek te hebben gedaan naar effecten van mindfulness op de universiteit is zij in september 2018 voor zichzelf begonnen. Hiervoor was het belangrijk om een sterke onderscheidende naam, logo, huisstijl en website te ontwikkelen die haar unieke kwaliteiten weergeeft en haar doelgroep aanspreekt.

UCN Cranio

Voor het vervangen van de huidige website van de Beroepsvereniging Upledger Craniosacraal therapie (UCN), vroeg het bestuur aan PSYmedia een voorstel te maken. De huidige website van het UCN is groot, complex en arbeidsintensief om te beheren. De wens van het bestuur is om deze website zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken en om de ledenadministratie op één centrale plek te laten plaatsvinden.

Cruciaal

Bert Bavelaar van Cruciaal in Alphen aan den Rijn is Registerpsycholoog NIP. De website van Cruciaal is aan vernieuwing toe. In het proces naar een nieuwe website worden ook het logo en de huisstijl meegenomen. Cruciaal heeft een nieuwe koers uitgezet. Dit heeft geleid tot een compleet nieuwe website met een vernieuwd en breed aanbod. Ons doel: nog beter zorgen dat onze klanten duurzaam investeren in hun mensen en hun organisatie!

Psychologiepraktijk Masset

Esmeralde Masset heeft een psychologenpraktijk gevestigd in Voorschoten en Sassenheim. Binnen de praktijk wordt gewerkt vanuit de Generalistische Basis GGZ en er wordt coaching toegepast. Samen met Esmeralde hebben we onderzocht welke doelgroep het beste bij haar past en hoe we ervoor kunnen zorgen dat potentiële cliënten contact opnemen.

TMS Center Europe in Rotterdam - Bram Wernsen

Bram Wernsen is al een aantal jaren werkzaam als rTMS specialist in Rotterdam. Depressie en OCD zijn veelvoorkomende psychische klachten waarvoor behandeling met TMS een oplossing kan bieden. TMS Center Europe wil middels een Engelstalige en Europees georiënteerde website adverteren met deze behandelmethode. Het behandelcentrum is gevestigd in Rotterdam. Middels de Engelstalige website wordt TMS Center Europe onder de aandacht gebracht bij een grote doelgroep.

In balans Therapie - Voor mentale steun

Minke Koks - Hendriks Franssen is Integratief therapeut in Nijmegen. Al geruime tijd heeft zij een praktijk in het Cordium in Nijmegen Bottendaal. Minke is toe aan een nieuwe uitstraling voor haar website. Het mag frisser en lichter om de doelgroep waarmee Minke werkt beter aan te kunnen spreken.

Marijke Meerding - Praktijk voor Lichaamsgeoriënteerde therapie

Marijke heeft een praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie. De van oorsprong fysiotherapeute heeft zich gespecialiseerd in behandeling van spanning en stress. Ze gebruikt massage, oefeningen en gesprekken voor een betere bewustwording en ontspanning.

Constance - Praktijk voor kind en jeugd

Constance start als orthopedagoog en kindercoach een praktijk in de gemeente Heumen. Constance heeft haar plannen goed op een rij maar eigenlijk nog geen idee hoe dat eruit moet komen te zien. We gaan samen in gesprek over de wensen van Constance om meer zicht te krijgen op wat past bij haar en haar praktijk.

Eigen neurofeedbackpraktijk beginnen

Brainquiry neurofeedback apparatuur - Brainclinics De Brainquiry PET apparatuur wordt gebruikt in professionele neurofeedback praktijken, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Psychologenpraktijk de Kruijf

Peter de Kruijf is GZ-psycholoog en eigenaar van Psychologenpraktijk de Kruijf. Zijn praktijk is gevestigd in Breda en Waddinxveen. De website van Peter was toe aan vernieuwing. De vindbaarheid online is voor Peter belangrijk, aangevuld met een goed professioneel beeld van de praktijk.

Zinlab

Marjan Rijnbout is Humanistica en Zingevingsdeskundige. Al geruime tijd heeft zij een praktijk voor zingeving in Malden. Door haar ervaring op het gebied van training en advies over medisch ethische vraagstukken, richt zij ZINLAB op. De praktijk van Marjan sluit nu naadloos aan bij het trainen en adviseren van zorgorganisaties en medisch specialisten in de samenwerking aan persoonlijke gezondheidszorg.

Kindinzicht - Helder advies in onderwijs

Marte Meuleman is orthopedagoog en jarenlang werkzaam geweest als onderwijsadviseur bij een onderwijsadviesbureau. In 2014 is Marte gestart met haar eigen praktijk waarbij PSYmedia haar heeft ondersteund in de eerste opzet.

Psycholoog Marijke Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Noord

Psycholoog Marijke van de Laar is neuropsycholoog in het centrum van Amsterdam. In haar praktijk biedt zij praktische ondersteuning voor mensen met hoogsensitiviteit (HSP), Whiplash / hersenletsel, ADD / ADHD en Slaapproblemen.

Kansrijk RT - Praktijk voor Remedial Teaching

Kansrijk RT is een praktijk voor Remedial Teaching in Malden, Groesbeek, Molenhoek/Mook, Heumen en Nijmegen.

Register Craniosacraaltherapie Nederland

Het bestuur van RCN (Register Craniosacraal therapie Nederland) had behoefte aan een nieuwe website die zij eenvoudig zelf konden onderhouden met een CMS.