TMS Center Europe in Rotterdam - Bram Wernsen

03-06-2016


Bram Wernsen is al een aantal jaren werkzaam als rTMS specialist in Rotterdam. Depressie en OCD zijn veelvoorkomende psychische klachten waarvoor behandeling met TMS een oplossing kan bieden. TMS Center Europe wil middels een Engelstalige en Europees georiënteerde website adverteren met deze behandelmethode. Het behandelcentrum is gevestigd in Rotterdam. Middels de Engelstalige website wordt TMS Center Europe onder de aandacht gebracht bij een grote doelgroep.   

 

Vormgeving website

Als specialisme heeft Bram de behandeling van cliënten met een depressie en met OCS (Obsessief Compulsieve Stoornis). De behandeling met rTMS is bij Depressie en OCS gebleken effectief.

De doelgroep die Bram voor ogen heeft, komt uit Londen. De reden is dat er weinig aanbod is mbt rTMS behandeling in Londen. Bram ziet deze markt als een kans voor cliënten buiten Nederland de mogelijkheid te bieden de behandeling met TMS te ondergaan. Rotterdam is vanuit Engeland, of andere landen, goed bereikbaar per trein of vliegtuig.

De behandeling wordt neergezet als een effectieve, snelle, laagdrempelige maar toch ook exclusieve/kwalitatieve behandeling. Deze uitstraling moest teruggevonden kunnen worden in het logo en de huisstijl. Er is gekozen voor een logo wat zakelijk maar ook 'klinisch' oogt. Door de rustige kleuren ontstaat een zachte en aantrekkelijke uitstraling die ervoor zorgt dat de doelgroep zich prettig voelt bij de sfeer op de website. Door de stijlvolle fotografie is de behandeling toegankelijker en wordt er al een beeld gevormd door de potentiële cliënt. Dit beeld draagt bij aan de online ervaring van de cliënt en maakt de kans op een aanmelding (call to action) aanzienlijk groter.
 

 

Aanbeveling Bram

Voor een nieuw te bouwen engelstalige website heb ik contact gezocht met Mathanje Huisman. Ik wist van haar dat ze gespecialiseerd is in het maken van websites voor psychologen. Mijn specialisme is de behandeling van cliënten met depressie en OCS met rTMS (repetitieve transcraniële magnetische stimulatie). Het voordeel voor mij om met Mathanje samen te werken is dat ze al bekend is hiermee. Ze weet wat mensen met psychische problemen willen zien of bij kunnen aansluiten. Mathanje is in staat om hetgeen ik in mijn website terug wilde zien; termen zoals direct, pragmatisch, innovatief, exclusief, efficiënt en effectief, op een goede manier vorm te geven.
Na een één afspraak tijdens een lunch in Utrecht is Mathanje aan de slag gegaan. In vlot tempo had ze de basis van de site gebouwd en kon worden overgegaan op de inhoud ervan. Het fijne van samenwerken met Mathanje is dat ze snel feedback geeft en ook om feedback vraagt. Binnen twee maanden was de site dan ook af en in de lucht. Ook fijn is dat ze alles om de site heen, zoals SEO en google adwords regelt.
Kortom een compleet pakket voor een goede prijs. Ik zou iedere psycholoog die een nieuwe website wil om betere bekendheid te krijgen, Mathanje aanraden.

Bezoek de website www.tmscentereurope.com of www.rtms-nederland.nl