Eigen praktijk starten als coach / trainer

Ben je van plan een eigen coachingspraktijk of trainingsbureau te starten en zoek je een professional die je daarbij helpt? Samen met PSYmedia start je jouw praktijk voor coaching goed en professioneel met een krachtig logo, een mooie huisstijl maar ook vooral een website die voor je werkt.

 
Online zoektocht naar een coach of trainer

De mensen die een coach zoeken op internet, zoeken bijvoorbeeld naar een loopbaancoach of een life coach. Er moet vanaf het eerste moment een klik zijn tussen coach en coachee. Er zijn ontelbaar veel soorten coachingsmethoden en daardoor ook veel verschillende coaches met hun eigen methoden en specialismen. Coachees kiezen een coach waarbij ze een goed gevoel hebben en die hen kan helpen bij het dilemma dat ze hebben. De coachvorm is vaak nog niet eens zo belangrijk. 

 

Wat is je doelgroep?

Hoe presenteer je jouw coachings- en trainingsbureau aan de zakelijke markt? Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Het is van belang te weten wie jouw concurrenten zijn en wat jou anders maakt. Wat zijn jouw unieke kenmerken en hoe breng je die over? Samen gaan we kijken naar jouw passie en visie op je werk en inventariseren we aan de hand van een vragenlijst hoe jouw doelgroep eruit ziet. Graag vertel ik je meer over onze werkwijze.

 

Start je eigen coachingspraktijk met PSYmedia

Ben je coach en/of trainer en wil je een eigen coachingspraktijk starten? Samen met PSYmedia kun je jezelf professioneel presenteren met een goede en overzichtelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines. Graag vertel ik je meer over onze werkwijze.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek