Psychologenpraktijk de Kruijf

01-11-2014
 

Peter de Kruijf is GZ-psycholoog en eigenaar van Psychologenpraktijk de Kruijf. Zijn praktijk is gevestigd in Breda en Waddinxveen. De website van Peter was toe aan vernieuwing. De vindbaarheid online is voor Peter belangrijk, aangevuld met een goed professioneel beeld van de praktijk.

 

Vormgeving logo en website

De website wordt afgestemd op het reeds bestaande logo. De kleuren die gebruikt zijn passen bij Peter en zijn praktijk. Er wordt gekozen voor een frisse, strakke en heldere vormgeving waarbij alle belangrijke zaken zoals het specialisme, de bereikbaarheid en vergoedingen een belangrijke plaats innemen. Het eindresultaat is een overzichtelijk geheel geworden. De zoekmachineoptimalisatie is toegepast en gericht op de vindbaarheid van de website op de lange termijn. 

 

Aanbeveling Peter de Kruijf

"Mathanje maakte kennis in één gesprek en ik vond het verbluffend hoe snel (en goed) ze een persoonlijke indruk van mij wist om te zetten in een site. Deze sloot precies aan bij mijn wensen en cliënten (her)kennen mij er persoonlijk in! Een mooi stukje werk. Daarnaast is de manier (en snelheid) van communiceren erg prettig. "
 

Bezoek de website www.psychologenpraktijk-dekruijf.nl