Marijke Meerding - Praktijk voor Lichaamsgeoriënteerde therapie

08-03-2015


Marijke heeft een praktijk voor lichaamsgeoriënteerde therapie. De van oorsprong fysiotherapeute heeft zich gespecialiseerd in behandeling van spanning en stress. Ze gebruikt massage, oefeningen en gesprekken voor een betere bewustwording en ontspanning.

 

Vormgeving website

De website wordt afgestemd op het reeds bestaande logo. De boom heeft een speciale betekenis voor Marijke. Deze staat voor kracht, stabiliteit en evenwicht. De kleuren die gebruikt zijn passen bij Marijke en komen ook terug in de praktijk. Er wordt gekozen voor een strakke en heldere vormgeving waarbij alle belangrijke zaken zoals de doelgroep, de therapie en het aanbod gelijk zichtbaar is. Het eindresultaat is een overzichtelijk geheel geworden. De zoekmachineoptimalisatie is gericht op ontspanningsmassage malden en Nijmegen met als doel een goede vindbaarheid van de website op de lange termijn. 

 

Aanbeveling Marijke Meerding

"Mijn website moest aangepast worden aan de moderne computersystemen. Mathanje kwam na een informatief gesprek zelf met verschillende ideeën om mijn site meer te moderniseren. Aanvankelijk was ik heel tevreden met mijn vorige site, maar toen ik de nieuwe ideeën van Mathanje erin verwerkt zag was ik blij verrast. Mooi hoe ze haar ideeën met mijn opmerkingen heeft samengevlochten. Ik voelde me daarbij begrepen en gehoord. Mathanje kan zich goed inleven en oplossingen bedenken. De communicatie met Mathanje vond ik heel prettig en haar reacties erg snel. Ik ben erg blij met mijn vernieuwde site!"
 

Bezoek de website www.marijkemeerding.nl