Constance - Praktijk voor kind en jeugd

01-03-2015
 

Constance start als orthopedagoog en kindercoach een praktijk in de gemeente Heumen. Constance heeft haar plannen goed op een rij maar eigenlijk nog geen idee hoe dat eruit moet komen te zien. We gaan samen in gesprek over de wensen van Constance om meer zicht te krijgen op wat past bij haar en haar praktijk.

 

Vormgeving logo, website en praktijkfolder

Na een aantal gesprekken en een ingevulde vragenlijst kwam er al snel een idee voor een profilering van de praktijk van Constance. Kleurrijk, speels, expressief en creatief, dat zijn kernwoorden die in het logo, de website en de folder de professionele uitstraling van de praktijk kenmerken.

Voor de website en folder heeft Constance de wens dat deze qua uitstraling rustig blijft. Er is veel wit gebruikt zodat het kleurrijke en expressieve van het logo met het gekozen beeldmateriaal in balans blijft. De diensten die Constance biedt en de praktische informatie zijn onderverdeeld en overzichtelijk op de website geplaatst.


Voor de beeldmateriaal is een samenwerking aangegaan met fotograaf Monique Hefti-Sutman. Monique heeft de sfeer van de praktijkruimte van Constance op professionele en sfeervolle wijze neergezet. Het beeldmateriaal is gebruikt voor de website en de folder.

 

Aanbeveling Constance

"De samenwerking met Mathanje Huisman van PSYmedia heb ik ervaren als prettig, persoonlijk en inspirerend. Ze heeft me goed geholpen met de huisstijl, website en de folder voor de praktijk. Met een duidelijke en persoonlijke aanpak gaat ze vlot aan de slag. Daarbij weet ze opvallend goed met de juiste voorstellen te komen en vertaalde mijn feedback gemakkelijk in een nog beter resultaat. Ze is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ben erg blij met het resultaat en ben verwonderd over hoe goed alles in elkaar past. "

 

De praktijk van Constance is gesloten per 1 oktober 2018