In balans Therapie - Voor mentale steun

01-06-2015


Minke Koks - Hendriks Franssen is Integratief therapeut in Nijmegen. Al geruime tijd heeft zij een praktijk in het Cordium in Nijmegen Bottendaal. Minke is toe aan een nieuwe uitstraling voor haar website. Het mag frisser en lichter om de doelgroep waarmee Minke werkt beter aan te kunnen spreken.

 

Vormgeving website

Als specialisatie heeft Minke veelal het begeleiden van mensen met rouw- en verlies maar ook bij het omgaan met kanker of een andere ernstige ziekte. Minke haalt veel voldoening uit het begeleiden van jong volwassenen en de problematiek waarmee zij te maken hebben. Daarnaast biedt zij ook graag hulp aan mensen met stress en spanningsklachten en bij Obesitas. 

In een aantal gesprekken bekijken we samen de mogelijkheden voor het bepalen van je doelgroep. Wanneer je als therapeut de keuze maakt voor een doelgroep, betekent dit niet automatisch dat je de andere cliënten niet meer in je praktijk krijgt. Minke geeft aan dat veel klachten van o.a. stress ook een diepere onderlaag hebben en voortkomen uit andere gebieden (bijvoorbeeld rouw en verlies). 

Voor Minke was het belangrijkste van haar website dat zij zich kon identificeren met de profilering die PSYmedia voor haar heeft neergezet. 

 


 

Aanbeveling Minke

"Mathanje heeft laten zien een kundige vakvrouw te zijn met haar hart op de goede plek. Ze kan met weinig woorden begrijpen wat moet gebeuren en is betrouwbaar, een goede luisteraar, creatief en toegankelijk. Ze denkt graag met je mee en heeft mooie passende ideeën die mijn website tot een website hebben gemaakt waar ik trots op ben."

 

Bezoek de website www.inbalanstherapie.nl