Psychologiepraktijk Masset

01-07-2016


Praktijk Masset is een psychologenpraktijk gevestigd in Voorschoten en Sassenheim. Binnen de praktijk wordt gewerkt vanuit de Generalistische Basis GGZ en er wordt coaching toegepast. De praktijk krijgt instroom vanuit de huisarts maar door de verschuivingen in de GGZ is dit de laatste tijd minder geworden. De expertise van de praktijk ligt bij behandeling van werk-gerelateerde klachten (burn-out en stress) maar is daarnaast generalistisch van insteek. De therapievormen die worden toegepast zijn RET, MBCT en EMDR.
 

 

Vormgeving logo, huisstijl en website

De oude website van Praktijk Masset is nog in een oud systeem gebouwd. Een nieuwe responsive website zorgt ervoor dat de praktijk op alle beeldschermen goed en professioneel zichtbaar zijn. IEr is een uitdrukkelijke wens de website een zakelijke uitstraling te geven. De doelstelling van het project is om de praktijk online beter vindbaar te maken en daardoor meer cliënten te krijgen. In dit professionaliseringsproces adviseert PSYmedia een aanpassing van het bestaande logo waardoor deze beter aansluit bij de gekozen profilering. Daarnaast is gekozen voor een artistieke invalshoek voor de vormgeving van de website. Door het toevoegen van kleur en textuur krijgt de website een frivole uitstraling die past bij de praktijkhouder.


 

Aanbeveling Esmeralde Masset

 

"Mathanje onderzoekt zorgvuldig wat je wensen zijn en wat voor uitstraling de site moet hebben om bij jou te passen. Ze communiceert makkelijk en reageert snel op je vragen en opmerkingen. Daardoor was het vernieuwen van mijn site een stuk minder energieslurpend dan ik van te voren verwacht had."


Bezoek de website https://www.massetpraktijk.nl