Cruciaal

02-04-2019

Bert Bavelaar van Cruciaal in Alphen aan den Rijn is Registerpsycholoog NIP. De website van Cruciaal is aan vernieuwing toe. In het proces naar een nieuwe website worden ook het logo en de huisstijl meegenomen. Cruciaal heeft een nieuwe koers uitgezet. Dit heeft geleid tot een compleet nieuwe website met een vernieuwd en breed aanbod. Ons doel: nog beter zorgen dat onze klanten duurzaam investeren in hun mensen en hun organisatie!

 

Samenwerking tekstschrijver

De website van Cruciaal was uitgebreid met veel lange teksten over casussen en trajecten. De essentie van de diensten van Cruciaal zijn door PSYmedia samen met een professioneel tekstschrijver herschreven tot leesbare en helder geschreven teksten. De diensten van Cruciaal hebben een nieuwe focus gelegd op teamontwikkeling, personal coaching en loopbaanontwikkeling. Daarnaast zijn relatietherapie en relatietraining, individuele therapie en coaching duidelijk als dienst neergezet.

 

Er is gekozen voor een nieuw logo en een passende, meer uitdagende huisstijl. De sfeer en insteek passen beter bij het vernieuwde en eigentijdse aanbod van Cruciaal. De beelden zijn mensgericht en ontwikkelingsgericht. Cruciaal: Ontwikkeling is onze passie. Deze look en feel heeft de hele website meegekregen.

 

Bezoek de website